donderdag 4 oktober 2018

Dag 4: Fotozoektocht naar Radhadesh - Challenge - Fuif


Na een stevig ontbijt trokken we onze wandelschoenen aan. Aan de hand van foto’s en korte beschrijvingen zochten de leerlingen hun weg naar de tempel van Radhadesh. Dit deden ze in groepjes van vier of vijf. Echte padvinders zijn het nog niet allemaal. De andere leerlingen controleerden de aanwijzingen. Gelukkig bleven de meesten bij de les en konden ze ingrijpen waar nodig. We keken eerst naar een film over de geschiedenis van het kasteel en het leven van de volgelingen van Krishna. We kwamen ook meer te weten over Srila Prabhupada, de stichter van ISKCON. De gids toonde ons hun kasteel en nam ons mee in de leefwereld van deze gemeenschap. De leerlingen zongen samen het gebed voor Krishna op de tonen van de cimbalen. Als beloning kregen we een kokoskoekje uit hun bakkerij.
Na het middagmaal, staken we de Ourthe over richting 'de challenge'. Het CHALLENGE PARK is een hoogteparcours van 100 touwbruggen en ziplines tussen houten palen van 18m hoog. Tom leerde ons op ludieke wijze de knepen van het vak. We raapten al onze moed bijeen en probeerden onze grenzen te verleggen. Dat lukte bij de meesten aardig. Apetrots gingen we terug naar LMP. Om 18.15: le moment suprême: de grote, langverwachte fuif!!! De monitoren waren duidelijk: wie wilde eten, moest dansen! Dat was zeker geen probleem voor onze leerlingen. Ze zaten onmiddellijk in de juiste sfeer en gaven het beste van zichzelf. Na het lekkere eten trokken we naar ons lokaal. Het vrij podium stond op het programma. Onze presentatoren kondigden de verschillende nummertjes aan. Het werd een prachtige voorstelling, waar iedereen met volle teugen van genoot. Ook het traktaat van mevrouw Gerda smaakte, waarvoor een gemeende dankuwel!!! Om 22.05 gingen de spots uit en de lichten aan. Het was fantastisch geweest, maar de kleine oogjes verraadden hun moeheid. Tevreden ging iedereen onmiddellijk slapen en het werd héél snel volledig stil!!! Slaapwel allemaal! Tot morgen om 16.18 in Tielt! Vergeet ons niet, want wij hebben héél veel te vertellen! Dikke knuffel!

Klik hier: foto's donderdag

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke fotos !! Jullie reisje is de MAX !! Alvast een fijne terugreis en tot vanavond ... ik ben al benieuwd naar al die straffe verhalen .. love you 😘

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zag er alweer een zalige dag uit 🙂!
    Ik kijk uit naar vanavond om de verhalen te horen.
    Veilige terugreis ! 😘

    BeantwoordenVerwijderen